Sponsors

Het Heritage Open damtoernooi wordt mogelijk gemaakt door onderstaande sponsoren.
Wilt u ook betrokken zijn bij het toernooi? Mail dan naar [email protected]. Wij staan altijd open voor suggesties.

Heritage Auctions Europe

Hoofdsponsor. Gespecialiseerd in de taxatie en veiling van voornamelijk munten (numismatiek) en postzegels (filatelie). Gevestigd in IJsselstein. Website: www.ha.com/europe. Lees meer

MPO/ Heritage Auctions Europe bestaat sinds 1988 en heeft als missie het bevorderen van verzamelen van munten (numismatiek), postzegels (filatelie) en vele andere verzamelobjecten. Dit heeft ook vele raakvlakken met andere zaken zoals penningen, bankbiljetten, onderscheidingen, oude aandelen, oude ansichtkaarten, goud, zilver, kunst, curiosa in het algemeen etc. Daarnaast vinden wij en onze leden dat 'er teveel op zolders ligt', de bekende oude munten en -verzamelingen, postzegels en oude sieraden die renteloos liggen te verstoffen. Wij vinden het belangrijk dat deze stukken weer bij verzamelaars terechtkomen maar:
de verkoper moet tevens een topprijs krijgen voor zijn of haar stukken!

Heritage Auctions is het grootste veilinghuis ter wereld op het gebied van verzamelobjecten. Doordat Heritage Auctions Europe onderdeel is van Heritage Auctions genieten inbrengers van meer dan 1 miljoen klanten wereldwijd. Geen enkel ander veilinghuis heeft zo veel actieve klanten als Heritage Auctions. Hierdoor zijn top opbrengsten gegarandeerd. Daarom zullen wij u in de meeste gevallen verkoop via onze internationale veilingen adviseren, waar stukken of collecties tegen zeer courante prijzen van eigenaar wisselen.

Een gratis taxatie vormt altijd de basis, u weet wellicht vaak niet wat u precies in handen heeft. Wij weten dat wel en zullen u naar beste weten adviseren. Als lid van diverse instanties en overkoepelende organisaties verplichten wij ons daartoe. Gratis taxaties doen wij op de gratis taxatiedagen in het gehele land maar ook bij ons op kantoor in IJsselstein. Voor meer informatie kunt u kijken op www.mpo.nl of www.ha.com/europe of contact opnemen met ons kantoor via 030-6063944 of via ons e-mailadres [email protected].

Damclub Zenderstad IJsselstein

Dé damclub voor dammers van alle niveaus en leeftijden uit IJsselstein en omstreken! Komt u ook eens langs op onze clubavond, op dinsdagavond vanaf 19:45 in De Oase, Benschopperweg 342 te IJsselstein? U bent van harte welkom!

Logo Natural Pet Shop

 webwinkel gespecialiseerd in Healthy Dog hondenvoeding en Healthy Cat kattenvoeding. Lees meer


Healthy Dog is een superpremium geperste hondenvoeding die volledig gluten en granen vrij is. Healthy Dog bevat geen ingrediënten waarvan bekend is dat zij vaak allergieën veroorzaken bij honden, dit draagt bij aan een gezonde vertering en een optimale darmflora.

Healthy Cat kattenvoeding is een hypoallergene, superpremium kattenvoeding, ontwikkeld voor elke kat. De voeding is volledig granen en gluten vrij en heeft een hoog gehalte aan vers vlees (of vis), diverse gezonde groenten, fruit en kruiden. Hiermee wordt zoveel mogelijk de voeding nagebootst zoals die in het wild wordt gegeten.

Alle Healthy Dog & Cat varianten zijn bij Natural Pet Shop in het assortiment en ruim op voorraad. Indien u voor 16.00 uur bestelt is de bestelling de volgende dag al in huis. Bestellingen boven de €25 worden gratis verzonden. Ervaar het gemak van online bestellen en bestel nu. Wij zien u graag in onze webshop.