Sponsors

Het Heritage Open damtoernooi wordt mogelijk gemaakt door onderstaande sponsoren.
Wilt u ook betrokken zijn bij het toernooi? Mail dan naar [email protected]. Wij staan altijd open voor suggesties.

Heritage Auctions Europe

Hoofdsponsor. Heritage Auctions Europe, gevestigd in IJsselstein, is hét adres voor gratis taxaties van munten, bankbiljetten, postzegels, ansichtkaarten kunst, antiek, trading cards en militaria. Bovendien biedt Heritage Auctions Europe u de mogelijkheid om uw stukken te veilen op veilingen in Nederland, de Verenigde Staten en Hong Kong. Website: www.ha-europe.com.

Heritage Auctions Europe, opgericht in 1988, is onderdeel van Heritage Auctions met kantoren in onder andere Dallas, New York en Londen. Met een klantenbestand van meer dan 1,8 miljoen wereldwijd is Heritage Auctions het grootste veilinghuis ter wereld op het gebied van verzamelobjecten. Als onderdeel van Heritage Auctions biedt Heritage Auctions Europe haar inzender een uitgebreid internationaal bereik, wat resulteert in gegarandeerde topopbrengsten voor hun stukken.

Voor een gratis taxatie van uw stukken kunt u langskomen op ons kantoor in IJsselstein of op één van onze gratis taxatiedagen die wij organiseren in het hele land. Voor meer informatie kunt u terecht op ha-europe.com of neem contact op met ons kantoor door te bellen naar 030-6063944 of stuur uw vraag per e-mail naar [email protected].

Damclub Zenderstad

Dé damclub voor dammers van alle niveaus en leeftijden uit IJsselstein en omstreken! Komt u ook eens langs op onze clubavond, op dinsdagavond vanaf 19:45 in De Oase, Benschopperweg 342 te IJsselstein? U bent van harte welkom!

Natural Pet Shop

Dé webwinkel gespecialiseerd in Healthy Dog hondenvoeding en Healthy Cat kattenvoeding.

Scroll naar boven