Het toernooi

Filosofie

Gezien de warme reacties na de vorige editie gaan we er voor: het tweede Heritage Open! Doel van het toernooi is om damliefhebbers uit de regio, Nederland en daarbuiten van verschillende niveaus en leeftijden bij elkaar te brengen en er met zijn allen een gezellige dag van te maken, met naast het nodige damgeweld een lunch en barbecue (zie onder). Komt u ook gezellig meedoen? Schrijf u dan hier in. Neem gerust ook iemand mee! Deze uitnodiging (met routebeschrijving) kan helpen hem/haar de weg naar ons toernooi te doen vinden.

Lunch

Net als twee jaar geleden bieden we tussen de middag weer een uitgebreide lunch aan. Voor deelnemers aan het toernooi is deze gratis, toeschouwers kunnen aan de bar voor slechts 5 euro per persoon een lunchbon halen en ook aansluiten. Bent u vegetarisch of heeft u andere eetwensen? Geef dit dan aan bij uw inschrijving, dan houden we rekening met u.

Ondersteuning

Het Heritage Open II wordt georganiseerd door Damclub Zenderstad en ondersteund door Heritage Auctions Europe. Naast dat we hun rolstoel-vriendelijke thuislocatie mogen gebruiken voor het toernooi, dragen zij ook flink bij aan het prijzengeld en stellen zij de lunch ter beschikking. Meer informatie over Heritage Auctions Europe vind je hier. Wilt u ook betrokken zijn bij het toernooi?
Mail dan naar [email protected].
Wij staan altijd open voor suggesties.

Barbecue

Om de gezelligheid van het toernooi door te zetten organiseren we dit jaar ook een aansluitende barbecue. Kosten: 10 euro per persoon. U kunt deze bijdrage samen met uw inschrijfgeld overmaken of contant voldoen. Later aanmelden voor de barbecue kan ook, tot en met zaterdag 7 juli, door te mailen naar [email protected]. Bent u vegetarisch of heeft u andere eetwensen? Geef dit dan aan, dan houden we rekening met u.