Het toernooi

Filosofie

Doel van het Heritage Open damtoernooi is om damliefhebbers uit de regio, Nederland en daarbuiten van verschillende niveaus en leeftijden bij elkaar te brengen en er met zijn allen een gezellige dag van te maken, met naast het nodige damgeweld een gezellige lunch en barbecue (zie onder).

Ondersteuning

Het Heritage Open wordt georganiseerd door Damclub Zenderstad en ondersteund door Heritage Auctions Europe. Naast dat we hun rolstoel-vriendelijke thuislocatie mogen gebruiken voor het toernooi, dragen zij ook flink bij aan het prijzengeld en stellen zij de lunch ter beschikking.

Lunch

Tussen de middag bieden we weer een uitgebreide lunch aan. Voor deelnemers aan het toernooi is deze gratis, toeschouwers kunnen aan de bar voor een kleine bijdrage per persoon een lunchbon halen en ook aansluiten. Bent u vegetarisch of heeft u andere eetwensen? Geef dit dan aan bij uw inschrijving, dan houden we rekening met u.

Barbecue

Ook dit jaar organiseren we aansluitend op het toernooi een volledig verzorgde barbecue, voor een kleine bijdrage per persoon. U kunt deze bijdrage samen met uw inschrijfgeld overmaken of contant voldoen. Later aanmelden voor de barbecue kan ook, door te mailen naar [email protected]. Bent u vegetarisch of heeft u andere eetwensen? Geef dit dan aan bij uw inschrijving, dan houden we rekening met u.

Scroll naar boven